دفاع از ورشکستگی به تقلب
صفحه اصلی chevron_left خدمات chevron_left دفاغ از ورشکستگی به تقلب chevron_left دفاع از ورشکستگی به تقلب

دفاع از ورشکستگی به تقلب

می دانید ورشکستگی به تقلب دارای چه مفهوم حقوقی است؟ دو نوع دفاع برای ورشکستگی وجود دارد که یکی دفاع از ورشکستگی به تقلب و دومی دفاع از ورشکستگی به تقصیر است. آیا می دانید مجازات و حد و حدود این موارد چیست؟ یا اینکه چگونه می شود.   مجازات ها را کاهش داد؟ در این بحث به مورد ورشکستگی به تقلب خواهی ...

می دانید ورشکستگی به تقلب دارای چه مفهوم حقوقی است؟

دو نوع دفاع برای ورشکستگی وجود دارد که یکی دفاع از ورشکستگی به تقلب و دومی دفاع از ورشکستگی به تقصیر است. آیا می دانید مجازات و حد و حدود این موارد چیست؟ یا اینکه چگونه می شود.

 

مجازات ها را کاهش داد؟

در این بحث به مورد ورشکستگی به تقلب خواهیم پرداخت. ممکن است وقتی درباره ورشکستگی می­شنوید، ندانید که این کلمه دارای بار حقوقی زیادی است و یا تفکر اینکه آیا ورشکستگی هم دارای مجازات خاصی است برای شما سخت باشد، برخی افراد دارای این تفکر هستند که یک تاجر همه مال و اموال خود را از دست داده و ورشکسته شده، باید بدانید همیشه این موضوع واقعیت ندارد.

 

وکالت ورشکستگی به تقلب

در قانون نیز ورشکستگی دارای موارد قانونی و حقوقی خاصی است. اما برخی افراد می خواهند با حیله و فریب ورشکستگی خود را اعلام کنند و این گونه به هدف های سودجویانه خود برسند. باید بدانید در صورتی که ورشکستگی به تقلب از لحاظ قانونی ثابت شود دارای جرم مشخصی است و مجازات مشخصی نیز دارد.

اما در برخی موارد یک تاجر واقعا ورشکسته می شود اما هیچ دلیلی برای اثبات آن ندارد، شاید حال برای شما این سوال مطرح شود باید چه کار کنیم؟ در این مورد قطعا به دفاع از ورشکستگی به تقلب نیاز است که توسط یک وکیل بسیار حرفه ای صورت می گیرد تا او بتواند دلایل مناسبی را پیدا کرده تا تاجر را نجات دهد، وکیلی ماهر که به تمامی مراحل و جزییات این گونه پرونده ها واقف است و سعی می کند با اثبات این قضیه یا متهم را تبرئه کرده و یا اینکه میزان مجازات را تا حد زیادی کاهش دهد. دفاع از ورشکستگی به تقلب نیاز به وکیلی حرفه ای دارد تا دلایل اثبات را به درستی مطرح کند تا نشان دهد تاجر، تقلبی انجام نداده است.

 

 ورشکستگی به تقلب در قانون

به ماده ۵۴۹ قانون تجارت رجوع کنیم. با توجه به متن این قانون:

هر تاجر ورشکسته که دفاتر خود را مفقود نموده یا قسمتی از دارایی خود را مخفی کرده و یا به طریق مواضعه و معاملات صوری از‌میان برده و همچنین هر تاجر ورشکسته که خود را به وسیله اسناد و یا به وسیله صورت دارایی و قروض به طور تقلب به میزانی که در حقیقت مدیون‌نمی‌باشد مدیون قلمداد نموده است ورشکسته به تقلب اعلام و مطابق قانون جزا مجازات می‌شود.

این اشخاص معمولا مجرم محسوب می شوند مگر اینکه غیر این ثابت شود و باید مجازات شوند، مطابق قوانین مربوطه مجازات شامل این موارد است:

  • اشخاصی که عالما به نفع تاجر ورشکسته تمام یا قسمتی از دارایی منقول یا غیر منقول او را از میان ببرند یا پیش خود نگه دارند یا مخفی‌نمایند.
  • اشخاصی که به قصد تقلب به اسم خود یا به اسم دیگری طلب غیر مواقعی را قلمداد کرده باشد.
  • اشخاصی که به اسم دیگری یا به اسم موهومی تجارت نموده و اعمال مندرج در قانون تجارت را مرتکب شده‌اند به مجازاتی که برای ‌ورشکسته به تقلب مقرر است محکوم هستند.

 

مجازات ورشکستگی به تقلب

اگر اقوام شخص، اموال شخصی که ورشکسته شده است را مخفی کنند شامل مجازات می شوند.

تمامی قراردادهایی که حتی توسط تاجر قبل یا بعد از ورشکستگی منعقد شده است و یا توسط هر کسی در آن شرکت باطل خواهد شد.

اگر مدیر تصفیه چه طلبکار باشد و یا طلبکار نباشد با شخصی که ورشکسته شده است تبانی کنند و قراردادهایی را ببندند و بستن این قراردادها به نفع طلبکارها نباشد در محکمه جنحه به حبس تأدیبی از شش ماه‌تا دو سال محکوم می‌شود. بنابراین مجازات ها برای این نوع تقلب کاملا مشخص است مگر اینکه غیر آن ثابت شود.

قانونگذار در ماده 549 قانون تجارت، مصادیق ورشکستگی به تقلب را بیان نموده است . اما میزان تجارت چنین شخصی در ماده مزبور نیامده است.

در این خصوص باید به مواد قانون مجازات اسلامی رجوع کرد. (ورشکستگی به تقلب)

قانونگذار در ماده 670 قانون مجازات اسلامی، این چنین مقرر داشته است:

کسانی که به عنوان ورشکستگی به تقلب محکوم می‌شوند به مجازات حبس از یک تا پنج سال محکوم خواهند شد.

 

مصادیق ورشکستگی به تقلب کدام است؟

قانونگذار مصادیق جرم ورشکستگی به تقلب را در ماده ۵۴۹ قانون تجارت بیان نموده است.

در واقع برای اینکه عمل ورشکستگی تاجر، از نوع ورشکستگی به تقلب محسوب شود لزوما باید یکی از مصادیق زیر باشد .

 

این موارد عبارتند از:

1-هر تاجر ورشکسته که دفاتر خود را مفقود نماید .

2-اگر تاجر ورشکسته  قسمتی از دارایی خود را مخفی نموده باشد .

3-اگر تاجر ورشکسته  دارایی خود را به طریق مواضعه و معاملات صوری از‌میان برده باشد .

4-هر تاجر ورشکسته که خود را به وسیله اسناد و یا به وسیله صورت دارایی و قروض به طور تقلب به میزانی که در حقیقت مدیون‌نمی‌باشد مدیون قلمداد کرده است.

 

در نتیجه:

دپارتمان تخصصی حقوقی مولودزاده با سالها تجربه موفق در زمینه دفاع از ورشکستگی به تقلب و صدها پرونده موفق. بر آن است که بتواند کارگشای اختلافات و مسائل حقوقی شما به بهترین نحو ممکن باشد. شما می توانید جهت بهره مندی از خدمات وکالت این دپارتمان با شماره 88656862 – 021  تماس بگیرید و یا به صورت حضوری و با تعیین وقت قبلی به آدرس تهران – ونک – گاندی شمالی – پ 9 واحد 4 – دفتر وکالت خانم مولودزاده مراجعه نمایید.


ارسال نظر

خدمات مرتبط

left
right

مشاوره رایگان

درباره سارا مولود زاده

تیم تخصصی خانم سارا مولودزاده وکیل پایه یک دادگستری و عضو کانون وکلای تهران با بیش از 14 سال سابقه کار مستمر، در دپارتمان تخصصی حقوق، آماده پاسخ دهی به سوالات حقوقی شما عزیزان در زمینه های: خانواده، خدمات حقوقی شرکت ها، دعاوی ارضی، دعاوی بانکی،‌ دعاوی ملکی و قراردادی،‌ شهرداری ها و … به شما عزیزان است.

مشاهده بیشتر arrow_back

سوگند خوردن در دبی و آن هم در ملاء عام کاملا غیرقانونی است و در صورت مواجه با چنین موردی شخص جریمه و در برخی موارد زندان هم برای آن پیش بینی شده است. جریمه قسم خوردن در امارات یک سال زندان بدون تخفیف است و جریمه نقدی بسیار سنگینی برای آن در نظر گرفته […]

جزئیات پاسخ arrow_back

برای اینکه یک حساب بانکی در امارات داشته باشید باید مراحل مربوط به احراز هویت را انجام دهید. این امر یکی از ضروریات برای افتتاح حساب بانکی در این کشور است. اما برخی از بانک‌ها شرایطی را فراهم کرده‌اند که مشتریان بتوانند به صورت غیرحضوری حساب بانکی ایجاد کنند. اما این روش نیز پیچیدگی‌های خاص […]

جزئیات پاسخ arrow_back

شما برای اینکه در امارات حساب بانکی داشته باشید باید هزینه مربوط به افتتاح و مدیریت حساب را تقبل کنید و آن را به حساب خود واریز کنید. البته برخی از بانک‌ها از مشتریان خود می‌خواهند که ماهانه مقدار مشخصی پول به حساب خود واریز کنند و به عبارت دیگر حساب خود را در گردش […]

جزئیات پاسخ arrow_back

در چند سال پیش چنین قانونی در امارات وجود نداشت به عبارت دیگر برای ثبت شرکت حتما باید کفیل معرفی می‌شد. اما این قانون در حال حاضر برای برخی از کسب و کارها برداشته شده است و آنها می‌توانند به راحتی و بدون نیاز به کفیل شرکت خود را ثبت کنند.

جزئیات پاسخ arrow_back

ریجکت شدن به معنی آن است که شما صلاحیت ماندن در امارات را ندارید. از این رو اگر قصد دارید رفع ریجکت نمایید باید پرونده خود را به یک متخصص در این زمینه محول کنید. اما این بدان معنا نیست که در مدت زمان کوتاهی رفع ریجکت خواهید شد. این امر یک پروسه طولانی مدت […]

جزئیات پاسخ arrow_back

در دست داشتن حکم دادگاه مبنی بر انحلال شرکت انقضا مدت زمان مقرر شده در قرار داد و پایان سرفصل‌های همکاری بین شرکا از دست رفتن بخشی یا کلی از سرمایه انقضا و یا پایان هدفی که شرکت براساس آن تاسیس شده بود ادغام شرکت براساس قوانین در نظر گرفته شده انتقال کل سهام به […]

جزئیات پاسخ arrow_back

نمایش پرسش و پاسخ بایگانی
expand_less
?>