انجام امور حقوقی شرکت
صفحه اصلی chevron_left خدمات chevron_left انجام امور حقوقی شرکت chevron_left انجام امور حقوقی شرکت

انجام امور حقوقی شرکت

آیا تا به حال برایتان سوال شده است که چه کسانی امور حقوقی را بدست گرفته و آنها را انجام می دهند؟ اگر دارای یک شرکت هستید و یا اینکه می خواهید یک شرکت نوپا را تاسیس کنید باید بدانید نداشتن تسلط به امور حقوقی می تواند برایتان مشکل ساز شود، یکی از مشکلاتی که معمولا شرکت ها در کل جهان با آن مواجه هستند ...

آیا تا به حال برایتان سوال شده است که چه کسانی امور حقوقی را بدست گرفته و آنها را انجام می دهند؟ اگر دارای یک شرکت هستید و یا اینکه می خواهید یک شرکت نوپا را تاسیس کنید باید بدانید نداشتن تسلط به امور حقوقی می تواند برایتان مشکل ساز شود، یکی از مشکلاتی که معمولا شرکت ها در کل جهان با آن مواجه هستند چالش هایی است که در حوزه حقوقی وجود دارد و معمولا شرکت ها کارهای حقوقی را به افراد یا تیم هایی می سپارند که در این حوزه دانش کافی ندارند، پس بر خود موجب دانستیم که در این بحث به افرادی بپردازیم که کارهای حقوقی را به درستی و با توجه به قوانین مربوطه انجام می دهند، قطعا وجود یک کارشناس حقوقی مطمئن می تواند بسیاری از چالش های حقوقی را حل کرده و خطرات جدی که ممکن است یک شرکت را تهدید کند خنثی می شود.

 

کارشناس امور حقوقی شرکت

یک کارشناس حقوقی باید به تمامی قوانین و امور حقوقی شرکت ها واقف باشد، او در انجام کارهای حقوقی بسیار ماهر و کاردان است و برای هر کسب و کار همراهی بسیار مطمئن است، کسانی که دارای شرکت و یا صاحبان مشاغل خاص هستند می توانند تمامی امور حقوقی خود را به این کارشناسان ارجاع دهند و حتی هر شرکت نوپا که تازه تاسیس است از همان ابتدا به داشتن یک کارشناس حقوقی برای انجام کارهای حقوقی نیازمند است، با توجه به اینکه کارشناس می تواند قراردادهای داخلی و خارجی فی مابین را به درستی تنظیم کند. بنابراین انجام کارهای حقوقی توسط کارشناس به درستی انجام خواهد شد، یک کارشناس حقوقی باید حقوق تجارت الکترونیک را به خوبی بداند و به نظام های مالیاتی مسلط باشد، از وظایف دیگر کارشناس حقوقی حفظ محرمانه بودن اطلاعات هر شرکت است. کارشناس باتجربه می تواند تمامی امور حقوقی را انجام دهد و برای هر چالشی راه حلی قانونی بیابد.

 

پرچالش‌ترین امور حقوقی: انجام قراردادها

هر شرکت برای عقد هر نوع قراردادی نیاز به کسی دارد که امور حقوقی مربوط به آن قرارداد را انجام دهد، معمولا سخت ترین و پیچیده ترین امور حقوقی مربوط می شود به قراردادها و این نوع امور را باید یا به وکیل و یا کارشناس حقوقی سپرد، مثلا عقد قراردادهای جدید که در حوزه تجارت های فراملی انجام می شود و یا امور مالی و مالیاتی، تمامی این موارد باید به یک کاردان در این حوزه سپرده شود تا بتواند بهترین تصمیم را برای بهترین نتیجه بگیرد و قراردادهای مطمئنی بر اساس قانون تنظیم شود. بنابراین انجام امور حقوقی می تواند توسط تیم های حرفه ای حقوقی صورت بپذیرد تا شرکت دیگر نگران موراد مالی و حقوقی نباشد.

 

قوانین و مقررات مهم مربوط به ثبت شرکت ها

مسلما وقتی در مورد شرایط ثبت شرکت توسط وکیل متخصص امور شرکت ها صحبت می کنیم، برای بسیاری از افراد این سوال پیش می آید که دقیقا شرایط ثبت شرکت ها به چه مواردی تقسیم می شوند و تا چه اندازه رعایت این قوانین دارای اهمیت است؟

برای پاسخ به این سوال به چند مورد از مهمترین مواردی که در قانون ثبت شرکت ها آمده است، اشاره می کنیم:

هر شرکتی که در ایران تشکیل و مرکز اصلی آن در ایران باشد شرکت ایرانی محسوب است.

تمام شرکت های ایرانی مذکور در قانون تجارت (سهامی ، ضمانتی، مختلط ،تعاونی) که در تاریخ اجرای این قانون موجود و مطابق مقررات قانون تجارت راجع به ثبت و تطبیق تشکیلات خود با قانون مزبور عمل نکرده اند باید تا آخر شهریور ماه سال جاری تشکیلات خود را با مقررات قانون تجارت تطبیق داده و مطابق قانون مزبور تقاضای ثبت کنند والا به تقاضای مدعی العمومی بدایت محلی که ثبت باید در آنجا به عمل آید، محکمه مدیران آن ها را به یکصد الی هزار تومان جزای نقدی محکوم خواهد کرد و در صورتی که مدت فوق برای تطبیق تشکیلات با قانون تجارت و تقاضای ثبت کافی نباشد رئیس محکمه ابتدایی محل به تقاضای شرکت تا سه ماه مهلت اضافی خواهد داد.

 

هر شرکت خارجی برای این که بتواند به وسیله شعبه یا نماینده به امور تجارتی یا صنعتی یا مالی در ایران مبادرت نماید، باید در مملکت اصلی خود شرکت قانونی شناخته شده و در اداره ثبت اسناد تهران به ثبت رسیده باشد.

هر شرکت خارجی که در تاریخ اجرای این قانون در ایران به وسیله شعبه یا نماینده مشغول به امور تجارتی یا صنعتی یا مالی است باید ظرف چهار ماه از تاریخ مزبور تقاضای ثبت کند. در صورتی که این مدت برای تهیه و تسلیم اوراق لازمه به اداره ثبت کافی نباشد، رئیس محکمه ابتدایی تهران به تقاضای نماینده شرکت تا شش ماه مهلت اضافی خواهد داد.

 

نکات قانونی دیگری که باید در مورد ثبت شرکت بدانید:

اشخاصی که به عنوان نماینده یا مدیریت شعبه شرکتهای خارجی (مانند وکیل متخصص امور شرکت ها) در ایران اقدام به امور تجارتی یا صنعتی یا مالی کرده و قبل از انقضای موعد مقرر تقاضای ثبت نکنند به تقاضای مدعی العموم بدایت و به حکم محکمه ابتدایی تهران محکوم به جزای نقدی از پنجاه تومان تا هزار تومان خواهند شد و به علاوه محکمه برای هر روز تاخیر پس از صدور حکم ، متخلف را به تادیه پنج تا پنجاه تومان محکوم خواهد کرد و هر گاه حکم فوق قطعی شده و تا سه ماه پس از تاریخ ابلاغ آن تخلف ادامه یابد از عملیات نماینده یا مدیر شعبه شرکت متخلف جلوگیری خواهد نمود.

تغییرات راجع به نمایندگان شرکت و یا مدیران شعب آن باید به اداره ثبت اسناد توسط وکیل متخصص امور شرکت ها کتبا اطلاع داده شود و تا وقتی که این اطلاع داده نشده عملیاتی که نماینده و یا مدیر سابق به نام شرکت انجام داده عملیات شرکت محسوب است مگر این که شرکت اطلاع اشخاصی را که به استناد این ماده حقی می کنند از تغییر نماینده یا مدیر خود به ثبوت رساند.

شرکت های تعاونی روستایی و سایر شرکتهای تعاونی که اساسنامه آنها طبق مقررات به تصویب رسیده باشد و همچنین سازمان تعاون و مصرف کادر نیروهای مسلح و واحدهای اقتصادی تابع آن و شرکتهای دولتی توسعه کشاورزی و شرکتهای دولتی کشت و صنعت از پرداخت حقوق ثبتی معاف است.

 

 

در نتیجه:

دپارتمان تخصصی حقوقی مولودزاده با سالها تجربه موفق در زمینه انجام امور حقوقی شرکت و صدها پرونده موفق. بر آن است که بتواند کارگشای اختلافات و مسائل حقوقی شما به بهترین نحو ممکن باشد. شما می توانید جهت بهره مندی از خدمات وکالت این دپارتمان با شماره 22761366  – 021  ویا 09127334842 تماس بگیرید و یا به صورت حضوری و با تعیین وقت قبلی به آدرس تهران – شریعتی بالاتر از پل صدر کوچه حافظی (داد) پ 19 واحد 6 –به دفتر وکالت خانم مولودزاده مراجعه نمایید.


ارسال نظر

خدمات مرتبط

left
right

مشاوره رایگان

درباره سارا مولود زاده

تیم تخصصی خانم سارا مولودزاده وکیل پایه یک دادگستری و عضو کانون وکلای تهران با بیش از 14 سال سابقه کار مستمر، در دپارتمان تخصصی حقوق، آماده پاسخ دهی به سوالات حقوقی شما عزیزان در زمینه های: خانواده، خدمات حقوقی شرکت ها، دعاوی ارضی، دعاوی بانکی،‌ دعاوی ملکی و قراردادی،‌ شهرداری ها و … به شما عزیزان است.

مشاهده بیشتر arrow_back

سوگند خوردن در دبی و آن هم در ملاء عام کاملا غیرقانونی است و در صورت مواجه با چنین موردی شخص جریمه و در برخی موارد زندان هم برای آن پیش بینی شده است. جریمه قسم خوردن در امارات یک سال زندان بدون تخفیف است و جریمه نقدی بسیار سنگینی برای آن در نظر گرفته […]

جزئیات پاسخ arrow_back

برای اینکه یک حساب بانکی در امارات داشته باشید باید مراحل مربوط به احراز هویت را انجام دهید. این امر یکی از ضروریات برای افتتاح حساب بانکی در این کشور است. اما برخی از بانک‌ها شرایطی را فراهم کرده‌اند که مشتریان بتوانند به صورت غیرحضوری حساب بانکی ایجاد کنند. اما این روش نیز پیچیدگی‌های خاص […]

جزئیات پاسخ arrow_back

شما برای اینکه در امارات حساب بانکی داشته باشید باید هزینه مربوط به افتتاح و مدیریت حساب را تقبل کنید و آن را به حساب خود واریز کنید. البته برخی از بانک‌ها از مشتریان خود می‌خواهند که ماهانه مقدار مشخصی پول به حساب خود واریز کنند و به عبارت دیگر حساب خود را در گردش […]

جزئیات پاسخ arrow_back

در چند سال پیش چنین قانونی در امارات وجود نداشت به عبارت دیگر برای ثبت شرکت حتما باید کفیل معرفی می‌شد. اما این قانون در حال حاضر برای برخی از کسب و کارها برداشته شده است و آنها می‌توانند به راحتی و بدون نیاز به کفیل شرکت خود را ثبت کنند.

جزئیات پاسخ arrow_back

ریجکت شدن به معنی آن است که شما صلاحیت ماندن در امارات را ندارید. از این رو اگر قصد دارید رفع ریجکت نمایید باید پرونده خود را به یک متخصص در این زمینه محول کنید. اما این بدان معنا نیست که در مدت زمان کوتاهی رفع ریجکت خواهید شد. این امر یک پروسه طولانی مدت […]

جزئیات پاسخ arrow_back

در دست داشتن حکم دادگاه مبنی بر انحلال شرکت انقضا مدت زمان مقرر شده در قرار داد و پایان سرفصل‌های همکاری بین شرکا از دست رفتن بخشی یا کلی از سرمایه انقضا و یا پایان هدفی که شرکت براساس آن تاسیس شده بود ادغام شرکت براساس قوانین در نظر گرفته شده انتقال کل سهام به […]

جزئیات پاسخ arrow_back

نمایش پرسش و پاسخ بایگانی
expand_less
?>