
شرایط اجاره مسکن در امارات را بدانید.
- calendar_month 1401/12/15
- comment بدون نظر
- person مولودزاده
- nest_clock_farsight_analog 4 دقیقه
- visibility 13653 مشاهده
اجاره مسکن در امارات
افراد بسیاری به دلایل گوناگون تمایل دارند در امارات خانه اجاره کنند. یکی از این دلایل بالا بودن بهای مستغلات و املاک مسکونی است که باعث شده مهاجران نسبت به اجاره ملک در این کشور اقدام کنند. افرادی که قصد اقامت دائمی در امارات را ندارند نیز می توانند از خانه های اجاره ای استفاده کنند و به این ترتیب مجبور به پرداخت هزینه های سنگین هتل نباشند. اما اجاره مسکن اماراتی مستلزم دانستن و رعایت مقررات مخصوص این کشور است و افراد خارجی نمی توانند بدون در نظر گرفتن این قوانین در امارات خانه اجاره کنند.
حق دپوزیت چیست؟
حق دپوزیت مبلغی است که علاوه بر هزینه معین شده برای اجاره از مستاجر خواسته می شود. مقدار این مبلغ برابر ۵ درصد تمام اجاره ای است که برای یک سال می پردازید. این هزینه به صورت امانت در اختیار صاحب ملک قرار میگیرد و به عنوان تضمینی محسوب می شود که صاحبخانه میتواند در صورت عدم پرداخت اجاره توسط مستاجر از آن استفاده کند. یک دلیل دیگر برای دریافت دپوزیت وجود ضمانت برای عدم آسیب دیدگی وسایل موجود در منزل است.
تعمیرات منزل و مراقبت از تجهیزات ساختمان و وسایل آن بر عهده چه کسی است؟
هنگامی که خانه ای را در امارات اجاره میکنید ممکن است با این سوال مواجه شوید که هزینه های احتمالی پیش آمده بر عهده چه کسی خواهد بود؟ آیا مستاجر بایستی این هزینه ها را متقبل شود یا صاحبخانه نسبت به تعمیر وسایل اقدام میکند؟ برای اینکه در چنین مواردی میان مستاجر و صاحب خانه مشکل به وجود نیاید، دولت امارات قوانینی را وضع کرده که از آن جمله می توان به قانون شماره۲۶ اشاره کرد که در سال ۲۰۰۷ تصویب شد. مطابق این قانون تعمیراتی که مربوط به خانه های استیجاری است بر عهده فرد مالک ساختمان است. این قانون دارای بندی است که بر طبق آن دارنده ملک ملزم است در تمام مدت اجاره ساختمان مسکونی از آن نگهداری کند و تمام تعمیرات را بر عهده بگیرد. نادیده گرفتن این بند در صورتی میسر است که دو طرف به توافق رسیده باشند. در بند ۱۷ قانون شماره ۲۶ امارات گفته شده است صاحب خانه اجازه ندارد تغییراتی را در ساختمان ایجاد کند که ملک از کاربری فعلی خود خارج شود.
قوانین فسخ قرارداد
گاهی بنا به دلایلی فرد مستاجر مجبور میشود خانه ای را که اجاره کرده است را ترک کند و به این ترتیب تقاضای فسخ قرارداد را دارد و بالعکس احتمال دارد صاحب خانه نسبت به فسخ قرارداد اقدام کند. در چنین شرایطی باید گفت صاحب ملک مسکونی تنها موقعی حق بیرون کردن مستاجر را دارد که فرد اجاره کننده هزینه اجاره بهای خود را نپرداخته باشد و یا طبق بندهای موجود در قرارداد اجاره عمل نکرده باشد. اما در صورتی که هیچ یک از این موارد پیش نیامده باشد صاحب ملک میتواند با دادن یک مهلت یک ماه تا دو ماهه مستاجر را مجاب به تخلیه کند. در مواقعی که فرد مستاجر درخواست تخلیه ملک را داشته باشد، هیچ تغییری در بندهای قرارداد اجاره به وجود نخواهد آمد مگر اینکه با صاحب ساختمان توافق کند.
مراحل اجاره کردن خانه در امارات
برای این که بتوانید یک خانه را در امارات بدون بروز مشکل اجاره کنید میتوانید مراحل زیر را طی کنید:
- بهتر است در ابتدای کار فهرست قابلیت هایی که از یک منزل استیجاری مد نظر دارید را تهیه کنید.
- در مرحله بعد لازم است زمانی را برای بازدید از واحد مسکونی هماهنگ کنید.
- مرحله سوم مربوط به انجام توافق ها و صحبت کردن در مورد شرایط دو طرف است.
- اگر خانه مورد پسند تان واقع شد می توانید با پرداخت مبلغی آن را رزرو کنید.
- در مرحله نوشتن قرارداد بایستی دقت کامل را به خرج دهید و تمام مطالب آن را مطالعه کنید.
- قرارداد تنظیم شده را با کمک مشاور املاک و صاحب خانه رجیستر کنید.
همیشه مدنظر داشته باشید، با بهره گیری از دانش و تجارب وکلای مربوط به اقامت میتوانید با خیالی آسوده و حذف ریسک های احتمالی، از سرمایه خود محافظت کنید.
برای مشاوره و سرمایه گذاری در زمینه خرید، فروش، اجاره هر نوع ملک و اخذ و ثبت شرکت با مشاوران ما در واتس اپ و با شماره 00971502479142 درارتباط باشید.