
آیا ترمیم بکارت فریت محسوب می شود؟
- calendar_month 1400/11/27
- comment بدون نظر
- person مولودزاده
- nest_clock_farsight_analog 2 دقیقه
- visibility 382 مشاهده
آیا ترمیم بکارت فریت محسوب می شود؟ سوالی است که با خواندن این مقاله پاسخ آن را خواهیم داد پس در ادامه مقاله همراه ما باشید.
مطابق ماده ۶۴۷ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی:
“چنانچه هر یک از زوجین قبل از عقد ازدواج طرف خود را به امور واهی از قبیل داشتن تحصیلات عالی، تمکن مالی، موقعیت اجتماعی، شغل و سمت خاص، تجرد و امثال آن فریب دهد و عقد بر مبنای هر یک از آنها واقع شود مرتکب به حبس تعزیری از شش ماه تا دو سال محکوم میگردد.”
با توجه ماده قانونی فوق جرم فریب در ازدواج از جرایم مفید است که اثبات آن نیازمند سوء نیت خاص و عام هم می باشد. مواردی که در این ماده ذکر شده است اصطلاحا به صورت تمثیلی است یعنی ممکن است مصادیق فریب در ازدواج، کتمان ازدواج قبلی یا رابطه نامشروع منجر به ازاله بکارت قبلی هم باشد.
وقتی که مردی به زعم دوشیزه بودن دختری به خواستگاری او می رود و دختر و خانواده او تظاهر به دوشیزگی وی می کنند و مرد به این اطمینان و این مبنا که با دختری با شرایط موصوف ازدواج می کند و در عمل متوجه شود که فریب خورده است، جرم فریب در ازدواج واقع شده است.
در غالب موارد به غیر از مواردی که در اثر حادثه، ورزش و… باعث از بین رفتن بکارت می شود.
عمل هایمن یا همان ترمیم کردن بکارت هیچ توجیهی به غیر از پنهان کاری و فریب طرف مقابل یعنی شوهر ندارد
در جرم فریب در ازدواج باید قصد فریب طرف دیگر در عقد وجود داشته باشد و در عمل هم طرف مقابل یعنی شوهر فریب بخورد و ازدواج نیز بر همین توافق و مبنا تحقق پیدا می کند.
۳ جزء مهم است:
1.توسل به امور واهی و متقلبانه مثل عمل ترمیم
2.فریب شوهر
3.وقوع ازدواج بر مبنای دختر بودن و بکارت زوجه چه آنکه در عمل ممکن است در مواردی این موضوع در زمان عقد برای مرد موضوعیت کامل نداشته باشد.
رسیدگی به این جرم در حوزه خانواده است اما باید دادسرا عمومی آن را بررسی کند تا در صورت تشخیص جرم قرار جلب به دادرسی صادر کند و به دادگاه کیفری ۲ پرونده را ارسال نماید.
قاضی پس از استماع اظهارات و دفاعیات طرفین رای صادر می کند.
مجازات جرم فریب در ازدواج ۶ ماه تا ۲ سال حبس دارد