
نکات طلایی برای شناسایی یک وکیل حرفه ای
- calendar_month 1401/5/19
- comment بدون نظر
- person مولودزاده
- nest_clock_farsight_analog 4 دقیقه
- visibility 535 مشاهده
مسایل حقوقی دیر یا زود، ممکن است گریبانگیر تمامی افراد باشد. شاید در کلام مسائل حقوقی بسیار ساده به نظر آیند. اما در باطن کنار آمدن با مسائل حقوقی، بدون در اختیار داشتن تخصص کافی به راحتی امکان پذیر نخواهد بود. به منظور طی کردن روال کارهای حقوقی به راحتی و بدون دردسر، بهتر است از یک مشاور حقوقی یا یک وکیل دادگستری بسیار حرفه ای کمک بگیریم. بدون کمک گرفتن از یک فرد متخصص در زمینه های حقوقی و قضایی، ممکن از خسارت های مالی و ضررهای کلانی به فرد وارد شود، بنابراین بهتر است که افراد حتما شرایط حقوقی خود را با یک وکیل در میان گذارند. البته در میان وکلای دادگستری یا مشاوران حقوقی هم نمی توان به هر شخصی اعتماد کرد، زیرا فرد حقوقی باید از سطح علمی متناسبی برخوردار باشد.
چرا برای روال کاری قانونی به یک وکیل حرفه ای نیاز داریم؟
در صورتی که فردی به دنبال انجام کارهای قانونی خود به صورت حرفه ای باشد، بهتر است از یک وکیل ماهر کمک بگیرد، زیرا در چنین حالتی، طی کردن مسیر برای فرد راحت تر خواهد شد. در صورت داشتن یک وکیل حرفه ای، علاوه بر طی کردن مسیر قانونی با اطمینان کامل، تا پایان مسیر هم شما یک همراه قانونی خواهید داشت. اگر وکیل شما ماهر باشدف شما قادرید تا در کمترین زمان مسیر قانونی مرتبط با کار خود را پیدا کرده و سریعا به نتیجه برسید. یک وکیل ماهر، علاوه بر به نتیجه رساندن موکل، در هزینه ها و همچنین وقت موکل خود صرفه جویی خواهد کرد. بنابراین هر شخصی برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود در مسیر کاری، به یک وکیل حرفه ای نیاز دارد.
آیا یک وکیل ماهر، ویژگی های خاصی هم دارد؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم، بله! برای شناسایی یک وکیل خود راهکارهایی موجود است یا حتی ویژگی هایی که با کمک آن ها می توان نسبت به انتخاب یک وکیل ماهر اقدام کرد. به منظور تایید ویژگی های یک وکیل خوب می توان از طریق گوگل و همچنین افرادی که مورد اعتماد هستند، نسبت به شناسایی یک وکیل ماهر اقدام کرد، البته راه رسیدن به یک وکیل معتبر دارای اهمیت نیست، بلکه ویژگی های یک وکیل است که درجه اعتبار وکیل و روند کار ما را تعیین خواهند کرد.
در ادامه به معرفی و ویژگی های یک وکیل معتبر اشاره خواهیم کرد:
امین بودن وکیل برای موکل
یک وکیل باید امانت دار موکل و اطلاعات شخصی وی باشد. یک موکل تمامی اطلاعات شخصی خود، اعم از شماره تماس، محل زندگی و یا یکسری از حرفای شخصی را در اختیار وکیل خود قرار می دهد. اگر وکیل امانت دار نباشد، قطعا موکل خود را دچار مشکل خواهد کرد. اخلاق حرفه ای از جمله قوانین کار به صورت تخصصی خواهد بود. یک وکیل خوب باید با رعایت اخلاق حرفه ای، نسبت به حفاظت از اطلاعات موکل خود کوشا باشد.
بِروز بودن اطلاعات وکیل مدافع
با گذشت زمان، هر علمی تغییر کرده و وکالت نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. وکیل ماهر باید با این مسئله توجه کرده و سعی کند تا اطلاعات قدیمی را بروز رسانی کرده و موکل خود را به شیوه درستی راهنمایی کند. به عبارت دیگر، وکیل مدافع باید هر لحظه از قوانین و تبصره های جدید دادگاهی مطلع باشد و با استفاده از کدام از آن ها موکل خود را به شیوه درستی راهنمایی کند.
صادق بودن وکیل و داشتن رابطه اجتماعی خوب با موکل
در صورتی که یک وکیل مدافع، ماهر باشد، هرگز به دادن وعده های دروغین نمی پردازد. وکیل مدافع باید، ابتدا به صورت کامل پرونده را مطالعه کرده و پس از بررسی های دقیق، تمامی حقایق قضایی را برای موکل عنوان کند. چه مفاد پرونده منفی باشد و چه مثبت، این وظیفه وکیل مدافع بوده که تمامی اطلاعات را در اختیار موکل خود قرار دهد و از پنهان کردن جزئیات خودداری کند. در کنار ای موارد، یک وکیل خوب باید بتواند با دقت به تمام سخنان موکل گوش کند و نکات مهمی که به حل و پیشبرد پرونده کمک می کنند را استخراج نماید.
رابطه اجتماعی خوب یک وکیل چه با موکل و چه در جلسه دادگاه، امکان پیروزی موکل را در دادگاه افزایش خواهد داد. بنابراین خیلی مهم است که موکل این ویژگی ها را در یک وکیل بررسی کرده و سپس وکیل مورد نظر خود را انتخاب کند.