خانواده
خانواده
خانواده اولین هسته ی اجتماعی هر فرد خانواده است. این شامل تمام اعضای جامعه میشود. خانواده ابتدا با وجود و ارتباط زن و مرد شکل گرفته و بعد از به دنیا آمدن فرزند این هسته ی اجتماعی گسترده میشود. تمام اعضای خانواده نسبت به یکدیگر دارای تکلیف هستند و در صورتی که این تکالیف نادیده گرفته شود موجب دعاوی خانوادگی خواهد شد. این هم موجب از هم پاشیدگی خانواده و هم پیامدهای منفی اجتماعی میشود. اینجاست که لزوم وجود یک وکیل متخصص و مجرب حس میشود.
دولتها حق دارند “شرایط رسمی معقول” برای ازدواج، از جمله سن و توانایی قانونی و همچنین قوانین و رویه های طلاق و سایر مسائل مربوط به حقوق خانواده را تعیین کنند.
حقوق خانواده یک حوزه حقوقی است که بر موضوعات مربوط به روابط خانوادگی، مانند فرزندخواندگی، طلاق، حضانت فرزند و سایر موارد تمرکز دارد. وکلائی که وکالت خانوادگی را انجام می دهند می توانند در مراحل دادگاه خانواده یا در مذاکرات مربوطه نماینده موکل باشند و همچنین می توانند اسناد حقوقی مهمی مانند دادخواستهای دادگاه یا موافقت نامه اموال را تنظیم کنند.
مطابق آمار بیشترین موضوع مراجعه به وکلای خانواده در حوزه مهریه، نفقه و طلاق است.
موارد مورد بررسی در زمینه حقوق خانواده
- نسب
- رشد، حجر و رفع آن
- ولایت قهری، قیمومت، امور مربوط به ناظر و امین اموال محجوران و وصایت در امور مربوط به آنان
- نفقه اقارب
- امور راجع به غایب مفقودالاثر
- سرپرستی کودکان بی سرپرست
- نکاح دائم، موقت و اذن در نکاح
- نامزدی و خسارات ناشی از برهم زدن آن
- شروط ضمن عقد نکاح
- اجازه ازدواج مجدد زوج
- استرداد جهیزیه و دعاوی مرتبط با آن
- مهریه
- نفقه زوجه و اجرت المثل ایام زوجیت
- تمکین و نشوز
- طلاق، رجوع، فسخ و انفساخ نکاح، بذل مدت و انقضای آن
- حضانت و ملاقات طفل
- اهدای جنین
- تغییر جنسیت
اهم وظایف وکیل خانواده
۱. از مهم ترین وظایف وکیل خانواده تلاش برای تحقق عدالت و رعایت اصول اخلاقی و انجام اقدامات لازم برای رسیدن به نتیجه مطلوب پرونده است.
۲. پیگیری پرونده و گزارش اطلاعات پرونده به موکل. وکیل باید پس از قبول پرونده، در فرصت زمانی معقول و منطقی به سوالات موکل خود در زمینه پرونده پاسخ دهد و روال کار و رای دادگاه را برای موکل خود توضیح دهد.
3. دفاع از حقوق موکل تا حد امکان
۴. وکیل دادگستری موظف به حفظ اسرار مربوط به موکل خود بوده و میبایست از همدستی با طرف مقابل پرونده خودداری کند. قابل اعتماد بودن، داشتن انصاف و رفتار صحیح در قبال موکل از دیگر تعهدات وکیل خانواده است.
۵. حضور در جلسات دادگاه به عنوان نماینده موکل خود و دفاع از آن
۶. ارائه مشاوره حقوقی خانواده تخصصی با توجه به شرایط موکل خود. همینطور تلاش برای برقراری صلح میان زوجین. برای مثال با توضیح کامل و تفهیم شروط ضمن عقد ازدواج، تعهدات، حقوق و تکالیف طرفین را برای آنان شفاف سازی کند و از این طریق مانع بروز اتفاقات ناخوشایند و اختلافات را در آینده شود.
دپارتمان تخصصی حقوقی مولودزاده با سالها تجربه موفق در زمینه خانواده و صدها پرونده موفق. بر آن است که بتواند کارگشای اختلافات و مسائل حقوقی شما به بهترین نحو ممکن باشد. شما می توانید جهت بهره مندی از خدمات وکالت این دپارتمان با شماره
22761366 – 021 ویا 09127334842 تماس بگیرید و یا به صورت حضوری و با تعیین وقت قبلی به آدرس تهران – شریعتی بالاتر از پل صدر کوچه حافظی (داد) پ 19 واحد 6 –به دفتر وکالت خانم مولودزاده مراجعه نمایید.